Uw trap de blikvanger in huis? Dit is in één dag geregeld met de Trapbox. In 8 uur tijd heeft u uw trap een betaalbare, duurzame en veilige coating gegeven. 

 • Is uw versleten trap toe aan een opknapbeurt? 
 • Wilt u de trap geheel renoveren? 
 • Heeft u net een nieuwe woning gekocht en wilt u de trap een transformatie geven? 

Dan is de Trapbox is in al deze situaties een duurzame en betaalbare oplossing.

Het is een compleet doe-het-zelf pakket. Alle benodigde materialen en gereedschappen worden aangeleverd met een stap-voor-stap handleiding. Zelfs met twee linkerhanden is deze trapbekleding makkelijk te doen. De inhoud van de trapbox is voldoende voor een houten trap tot maximaal zeventien treden. Dit is inclusief de stootborden en trapbomen.

Waarom is de trapbox veilig en duurzaam?

Dit komt door de vlokken van polyurethaan. Deze zijn door en door gekleurd en hechten zich aan de verf. De vlokken zijn kleur- en slijtvast, waardoor uw trap jarenlang mooi blijft. Daarnaast maskeren ze oneffenheden. De verf en de vlokken samen zijn namelijk ca. 1 mm. dik, waardoor ze krassen e.d. goed maskeren. De vlokken zorgen ook voor een anti-slip effect, terwijl de ondergrond toch prettig aan blijft voelen.

Nog een bijkomend voordeel van de vlokken zijn de prachtige kleurencombinaties. Er zijn veertien moderne en eigentijdse kleuren beschikbaar. Natuurlijk kunt u kiezen voor een ton sur ton kleur, maar er zijn ook diverse combinaties waarbij de vlokken heel mooi afsteken tegen de ondergrond. 
Daarnaast kunt u kiezen voor ‘glow in the dark’. Dit geeft uw trap een bijzonder en sfeervol effect. Uiteraard kunt u dan ook in het donker altijd zien waar de trap is. Dit zorgt voor extra veiligheid en is zeker een aanrader wanneer u kinderen heeft.

Inhoud Trapbox

De trapbox wordt aan huis geleverd en bevat werkelijk alles wat u nodig heeft. De inhoud is zorgvuldig door ons persoonlijk samengesteld en bestaat uitsluitend uit producten en materialen van hoge kwaliteit. Behalve de verf, vlokken en lak zitten er bijvoorbeeld ook menghoutjes, ontvetter en nylon handschoenen in. De complete inhoud vindt u bij de specificaties. Uiteraard zit er een stap-voor-stap handleiding bij met duidelijke foto’s. U kunt meteen aan de slag. De inhoud volstaat voor 1 trap. Indien u toch iets te kort komt kunt u alle producten los bestellen.

Vindt u het moeilijk om de kleur te bepalen via de voorbeeldfoto’s en wilt u liever de kleuren in het echt bekijken? Hiervoor kunt u bij ons de kleurenwaaier bestellen.  De kleuren zijn in zowel mat als glans leverbaar.

Nog eens alle voordelen van de trapbox op een rijtje:

 • Doe-het-zelf pakket voor bestaande en nieuwe trappen
 • Alle benodigde materialen in één box, voor een complete trap tot 17 treden
 • De vlokken zorgen voor een anti-slip laag en maken de trap veilig
 • IJzersterk, slijtvast en gemakkelijk schoon te houden
 • 14 moderne en eigentijdse kleuren
 • Dempende werking
 • Hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken
 • Geschikt voor huisdieren

Specificaties Trapbox

Aantal           Product

1x 2.5 Liter     Één componenten grondlaag en hechtmiddel

2x 1Kg           Transparante zijdeglans (twee componenten) aflak op waterbasis

1x 5kg            Vlokkenmix

1x                  Aanbrengset

1x                  Trapbox handleiding