WEI staat voor fris en landelijk. Maar vooral ook voor Woorden En Illustraties, voor Wij En Individu. Wat we doen, is het ontwerpen en schrijven van mooie dingen. Of het nu gaat om een logo, een complete huisstijl, een bijzonder visitekaartje of een complete website; WEI ontwerpen die voor jou.
Heb je een aansprekende tekst nodig voor een brochure, een expositie, een reclamefolder of wat dan ook; WEI schrijven die voor jou.

WEI is het bedrijf van Riz & Bram Jongerius. Riz is van oorsprong journalist, maar het ontwerpen bleef, naast de passie van het schrijven, ook enorm trekken. Daar is ze zich na haar opleiding journalistiek in gaan verdiepen, en inmiddels werkt ze al 20 jaar als vormgever en tekstschrijver. Zelfstandig en in dienst van. Daarbij heeft ze o.a. werk verricht voor klanten als ING, ABN-Amro, JAN accountants, GVB, Sanquin, TNO, Husqvarna, Oude Kerk Amsterdam, stichting Dreamweb, Zweminstituut Siemons, Nederlandse Wijnbeurs, CBS, Kone, De Proefkamer, Synteq etc.
Bram doet de acquisitie en administratie en zorgt ervoor dat Riz zich uitsluitend hoeft bezig te houden met de creatieve invulling van jouw wensen.

 

 

WEI - Bram & Riz

 

 

Waarom WEI

We zijn fris in onze idee├źn, werken met Woorden en Illustraties, maken gebruik van het web en maken mooie sites. Maar WEI staat ook vooral voor Wij en Individu. Iedereen is anders, en heeft iets nodig wat passend is voor zijn of haar persoonlijkheid, voor de uitstraling van zijn of haar bedrijf.
Dat doen we niet alleen, maar samen met jou.

 

WEI voor jou

En wat kunnen WEI nu voor jou betekenen? Heel veel, zo niet alles. Van concept tot eindproduct. Van folder tot tekst, advertentie of logo. Fotografie, beeldbewerking, websites, posters, flyers, visitekaartjes. Maar ook voor bijvoorbeeld speciale geboorte- of trouwkaarten kun je bij ons terecht. Flexibiliteit en service staan hoog in ons vaandel.
Nog niet overtuigd? Werp een blik op ons werk en zie zelf dat WEI er ook voor jou zijn!

 

 

wei werken fris