WEI laten ons inspireren!

 

WEI zijn dol op alle tricks, tips en tools die tegenwoordig links- en rechtsom worden gedeeld op het internet. Gewoon omdat er soms ook wel eens iets zinnigs bij zit en sommige erg grappig zijn of je op nieuwe ideeën brengen. Wel komen WEI veel hetzelfde tegen. Sinds SEO mede wordt geoptimaliseerd door lijstjes te delen, delen vele dezelfde lijstjes en het gevolg is dat de herkomst van sommige bijna niet meer te achterhalen is. Wat dus ook ontbreekt is een duidelijke signatuur.

WEI begrijpen dat het fijn is om goed vindbaar te zijn op het internet, maar moet dit ten koste gaan van wie je zelf bent of wat je werkelijk wil uitstralen? Ben je eindelijk vindbaar en dan wordt je evengoed weggeklikt omdat je de 13e in het dozijn bent?

WEI denken dat dit niet helemaal de bedoeling is. Deel iets op het internet dus alleen omdat jij vindt dat je dit de rest van de wereld, en dan met name de doelgroep die jij aan wil spreken, niet mag onthouden. Wat je deelt moet; een verlengstuk zijn van jezelf, jouw imago nog sterker in de markt zetten, niet het zoveelste standaard lijstje zijn wat al een poosje circuleert.

WEI zijn inmiddels wel gewend aan de: 10 Tips om je website te verbeteren / 10 Tips om je als ondernemer te profileren / 10 Tips om… etc.
Omdat WEI dus bij onszelf willen blijven vinden jullie hier een aantal links die WEI graag willen delen.
Tips, tricks en tools zijn er niet bij, maar hopelijk wel veel (informatief) lees- dan wel kijkplezier voor een momentje ontspanning, een WOW gevoel of ter inspiratie.
Dat is waar WEI van houden!

 

https://instagram.com/nature.photo/
Hele mooie foto’s, al dan niet bewerkt

https://instagram.com/heineken/
Hollands glorie

http://www.emerce.nl/achtergrond/magie-logo-infographic
De kracht van een goed logo

http://www.jettrebel.nl/
Durft zichzelf te zijn, daar houden WEI van

http://www.smartpassiveincome.com/
Creatief, gedurfd, transparant, inspirerend

 

 

 

Prachtige natuurfoto: Maansverduistering door Marco Verstraaten

WEI houden van een Maansverduistering
PS: In de nacht van zondag op maandag (27-28 september) is een totale maansverduistering te zien. Tussen 04.11 uur en 05.24 uur bevindt de maan zich volgens weeronline.nl geheel in de schaduw van de aarde en zal daardoor rood kleuren. De maansverduistering valt samen met een zogenoemde ‘supermaan’. De maan staat dan extra dicht bij de aarde. Dit betekent dat de rode maan vanaf de aarde gezien extra groot is. Laat je inspireren…. ;)